Після реконструкції на вулиці Чорновола змінять напрямок руху транспорту та встановлять громадську вбиральню

Масштабні роботи з реконструкції другої частини вул. В. Чорновола та скверу Чорновола у Тернополі тривають. Впродовж двох місяців на ділянці від вул.І. Франка до Театрального майдану працівники підрядної організації вже оновили усі водопровідні та каналізаційні мережі. Зараз приступили до робіт з влаштування дорожнього покриття. Також заплановано змінити рух транспорту – вулиця буде проїзною в односторонньому напрямку. А саме, до Театрального майдану, а далі буде поворот до бульвару Т. Шевченка,  проте без заїзду на Театральний майдан.

Додамо, що серед запланованого – велосипедна доріжка і місця для паркування транспорту, оновлення тротуару, а також висадка двох рядиів червонолистих кленів та встановлення сучасної громадської вбиральні.

Водночас, у сквері В. Чорновола підрядники демонтували старий водограй «Кульбаба» та асфальтобетонне покриття прилеглої території, провели заміну газових мереж та мереж теплопостачання, і наразі здійснюють влаштування нового фонтану. Стиль конструкції буде дещо збережений, як у передньому фонтані, але тепер водограй буде сучасний, пішохідний, з механічним очищенням води та новим освітленням.

Роботи з реконструкції вул. В. Чорновола (на ділянці від вул І. Франка до Театрального майдану) заплановано завершити до Дня міста, – зазначають у Тернопільській міській раді.

Попередня стаття

Кільце встановлять біля двоаркового мосту в Тернополі

Наступна стаття

Після трьох місяців служби на сході додому повернулися поліцейські Тернопільщини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.