Після трьох місяців служби на сході додому повернулися поліцейські Тернопільщини

Сьогодні із зони проведення Операції об’єднаних сил повернулися співробітники  роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» та управління патрульної поліції. Всі бійці повернулися живими та неушкодженими.

Майже три місяці тому рідні проводжали своїх захисників на схід, а сьогодні, не стримуючи сліз щастя та радості, зустрічали їх вдома.

Керівники поліції краю подякували особовому складу загону за дисципліну та сумлінне ставлення до своїх професійних обов’язків. Після кількаденного відпочинку бійці повернуться до служби на території області.

 

Нагадаємо, 6 серпня, у зону проведення Операції об’єднаних сил вирушили бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» разом з патрульними Тернопільської області.
Попередня стаття

Після реконструкції на вулиці Чорновола змінять напрямок руху транспорту та встановлять громадську вбиральню

Наступна стаття

На Тернопільщині родичі розшукують безвісти зниклого 79-річного дідуся

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.