Тернопіль очищують від реклами

14 серпня постійно діюча робоча група з організації проведення демонтажів тимчасових споруд ліквідувала дві вивіски на вулиці В’ячеслава Чорновола, 1 у Тернополі. Зазначені об’єкти були влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею. Вивіски передали власникам на зберігання, – повідомили у Тернопільській міській раді. 

Нагадуємо, що відповідно до нового Порядку розміщення зовнішньої реклами у місті Тернополі, управлінням муніципальної інспекції міської ради здійснюється систематичне інспектування території міста на предмет виявлення самовільно розташованих рекламних засобів, дозволи на розміщення яких не видавалися, або дію яких анульовано чи скасовано.

Попередня стаття

У Бучацькому районі автівка насмерть збила пішохода

Наступна стаття

Руйнівні наслідки стихії на Тернопільщині підсумували у службі з надзвичайних ситуацій

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.