Тернопільські артилеристи підтвердили свій рівень на змаганнях кращого розрахунку об’єднаних сил (Фото)

З метою якісної підготовки особового складу об’єднаних сил, завершився третій – фінальний конкурс конкурс на кращий артилерійський розрахунок. Змагалися артилеристи військових частин із залученням штатного озброєння у номінаціях: самохідні артилерійські установки, причіпна артилерія, реактивні системи залпового вогню. Тернопільські артилеристи наполегливо поставилися до виконання завдань, що у підсумку підтвердило їх професіоналізм. У спеціальній номінації вони беззаперечно здобули перемогу, а у спортивній та практичній номінації зі стрільбою вибороли другі місця.

Командування операції об’єднаних сил, а також командир бригади полковник Сергій Баранов привітали розрахунок 2-го артилерійського дивізіону з перемогою, побажали і надалі вдосконалювати здобуті навички, залишатись кращими фахівцями у бойовій та спортивній підготовці, – повідомив на сторінці у Фейсбук прес-офіцер тернопільської 44 артилерійської бригади Юрій Кульпа.

Попередня стаття

На Шептицького прибрали великогабаритні автопричепи, на які скаржилися тернополяни

Наступна стаття

Чи будуть дітей без щеплень пускати до шкіл і садочків – роз’яснення від МОН і МОЗ (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.