У Тернополі “замінували” центральну районну лікарню

15 серпня близько 15 години на електронну пошту Головного управління Національної поліції Тернопільщини надійшло повідомлення про замінування Тернопільської районної лікарні. На місце події виїхали рятувальники, поліцейські, кінологи та вибухотехніки.

За словами начальника вибохотехнічного відділу Ігора  Васьківа, під час огляду приміщення та навколишніх територій вибухових пристроїв виявлено не було. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 259 ККУ.
Попередня стаття

На Тернопільщині через порушення ПДР впродовж двох годин трапилося дві ДТП

Наступна стаття

Суд дозволив тернополянці вивезти дочку на відпочинок закордон без згоди її батька

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.