Суд підтвердив законність тарифів на проїзд у громадському транспорті Тернополя

13 серпня Тернопільський окружний адміністративний суд підтвердив законність діючих тарифів на проїзд у громадському транспорті міста.

Відтак, усі рішення, якими регулюються тарифи на проїзд у тролейбусах та автобусах міста на сьогодні є діючими, законними, а вартість проїзду – економічно-обґрунтованою.

Звертаємо увагу мешканців, що інформація, яку поширюють окремі особи у соціальних мережах про нібито скасування Верховним Судом рішення про тарифи, є абсурдною, недостовірною та провокаційною. Адже Верховний Суд розглядав зовсім інше рішення – №819 від 30.10.2018 року, яке давно втратило чинність.

Відтак тарифи на проїзд у громадському транспорті залишаються незмінними і становлять:

o    У тролейбусах – 5 грн. при розрахунку «Карткою тернополянина» або проїзним квитком, 6 грн. – при розрахунку готівкою або банківською карткою.

o    У маршрутках – 6 грн. при розрахунку «Карткою тернополянина» або проїзним квитком, 7 грн. – при розрахунку готівкою або банківською карткою.

Учні та студенти далі їздитимуть за 50% вартості (а з 1 вересня у комунальному транспорті міста – безкоштовно). Також пільговики – безкоштовно.

Попередня стаття

Грають у фрізбі і танцюють: волонтери Корпусу Миру збирають кошти для тернополян (Відео)

Наступна стаття

У Малій Комп’ютерній Академії юні тернополяни стають ІТ-спеціалістами (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.