За проектом Мінрегіону на Тернопільщині буде 4 райони

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального будівництва України запропонували нові моделі адміністративного територіального устрою Тернопільської, Київської та Черкаської областей. Проект нового адмінтерустрою на своїй сторінці у Facebook представив Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко.

За цією моделлю, на Тернопільщині має бути чотири об’єднані райони – Тернопільський, Бережанський, Кременецький і Чортківський. Планують 47 ОТГ – 18 міських, 13 селищних, 16 сільських.

Зазначимо, що за новою адмінреформою в Україні планують створити 102 райони замість 465-ти.

Попередня стаття

На Шумщині дівчина знайшла в лісі зуб доісторичного бізона 

Наступна стаття

Перша домашня гра тернопільської «Ниви» цього сезону (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.