Тернопільські патрульні пішки наздогнали нетверезого водія скутера (Відео)

Сьогодні, 19 серпня, патрульні інспектори побачили скутер Honda Dio на вулиці Руській, водій якого порушував Правила дорожнього руху: був без мотошолома та маневрував по всій дорозі.

Зупинивши кермувальника, помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння (поведінка, що не відповідає обстановці, виражене тремтіння пальців рук, почервоніння обличчя). Коли поліцейські запитали чоловіка, чи вживав він заборонені речовини, той подався навтьоки. Патрульні наздогнали та затримали правопорушника.

Пройти огляд на визначення стану наркотичного сп’яніння 40-річний тернополянин відмовився. Згодом патрульним стало відомо, що водій взагалі позбавлений права керування за подібне правопорушення.

На громадянина інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані) та постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (Керування особою, яка позбавлена права керування транспортним засобом).

Попередня стаття

У центрі Тернополя на пішохідному переході авто збило жінку (Фото)

Наступна стаття

Зі спасівських букетів – цілющий чай: тернополяни освятили солодкий урожай (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.