«В Іспанії дешевше, ніж в Тернополі», – тернополяни про витрачені кошти на відпустку (Відео)

Відпустку закордоном цього літа планують провести 1,6 млн. українців. У середньому платять за тижневий відпочинок $600 з людини. Загалом українці витратять на літній закордонний відпочинок не менше $1 млрд. Це на 25−30% більше, ніж торік. Цього року турецькі готелі перейшли на розрахунки з доларів на євро, тому в гривні відпочинок подорожчав приблизно на 20%. Натомість, кількість турів до країн ЄС зросла на 10-15%. Туроператори збільшили кількість рейсів та маршрутів.

Скільки грошей витратили тернополяни на відпустку – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

На “Східному”, поблизу гаражів, спецпідрозділом “Корд” затримано групу підозрюваних

Наступна стаття

Біля костелу в Тернополі – аварія на водопроводі: дорогу перекрили (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.