Середня освіта – дистанційно. У Тернополі презентують школу майбутнього (Наживо)

Навіть якщо дитина перебуває в іншому куточку світу, вона може здобути середню освіту дистанційно, разом з нашою школою «Оптіма». Для цього потрібні лише комп’ютер, Інтернет і час для онлайн консультацій з викладачами.

Навчання – це процес отримання знань дитиною, і неважливо, де вона перебуває під час заняття. Вчитися дистанційно легко, зручно та ефективно, – переконані у школі.

  • Ми знаємо як зацікавити та мотивувати учня. У нашій команді – одні з найкращих вчителів України. Ми створюємо спеціальні навчальні програми, які затверджені Міністерством Освіти України. Наша школа відповідає всім стандартам для здобуття середньої освіти. Ми підготували програми, мультимедійні заняття, правильно та ефективно спланували послідовність уроків, застосували всі сучасні технології, аби зробити навчання цікавим та різнобарвним, – каже керівник навчального закладу.

Дистанційну школу «Оптіма» сьогодні презентують у Тернополі. На захід запрошують всіх охочих.

Попередня стаття

У селі на Тернопільщині згоріла школа: навчання 35-ти учнів перенесли (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі на вул. Микулинецькій масштабна пожежа: горить сміття (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.