У Тернополі поліцейський вибив з рук чоловіка телефон і обізвав заявника “накуреним” (Відео)

У Тернополі поліцейський вибив з рук телефон і обізвав заявника “накуреним”. За попередньою інформацією, мешканець багатоповерхівки, що на Довженка, викликав патрульних через те, що їх вулицею “під знак” їздять вантажні автомобілі. Проте, приїзд інспекторів завершився для заявника конфліктом.

Відео, яке розмістив у мережі Фейсбук Олег Драбовський, люди активно переглядають та поширюють. Аби з’ясувати, чи були у діях поліціанта чи заявника порушення, та за роз’ясненням цієї ситуації загалом журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” звернуться у поліцію. Коментар представника правоохоронних органів – згодом.

“Звичайне спілкування працівника поліції Файного міста з громадянами України. Щоденно ванажівки рухаються по вул.Довженка під знаки які забороняють такий рух і це на думку працівника правоохоронного органу цілком нормально, а громадяни 4-ох будинків які межують з даною дорогою – просто всі якісь “накурені”..”, – пише у коментарях під постом Олега Драбовського Vitaliy Gagua. 

Попередня стаття

На Симоненка, 6 у Тернополі мешканці відзначили «Свято двору» (Фото)

Наступна стаття

Чемпіоном світу з водно-моторного спорту у Тернополі став італієць

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.