У поліції прокоментували конфлікт між патрульним і заявником, що виник на Довженка у Тернополі

У патрульній поліції прокоментували конфлікт між патрульним і заявником, що виник на Довженка у Тернополі. Як повідомили журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”,  діям працівника управління патрульної поліції в Тернопільській області надано правову оцінку. Від виконання службових обов’язків інспектора поки не відсторонено. Проводитиметься службове розслідування.

Нагадаємо, У Тернополі поліцейський вибив з рук телефон і обізвав заявника “накуреним”. За попередньою інформацією, мешканець багатоповерхівки, що на Довженка, викликав патрульних через те, що їх вулицею “під знак” їздять вантажні автомобілі. Проте, приїзд інспекторів завершився для заявника конфліктом.  Відео з місця події ви можете переглянути у попередньому матеріалі “МедіаТОРа”. 

Про результати службової перевірки стосовно дій патрульного – згодом.

Попередня стаття

Чемпіоном світу з водно-моторного спорту у Тернополі став італієць

Наступна стаття

Реконструкція Гаївського мосту у Тернополі триває: завершено перенесення інженерних мереж

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.