На Тернопільщині у ДТП загинули двоє людей, ще четверо отримали травми (Відео)

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками трапилася у неділю, 1 вересня,  близько 13.20 неподалік села Трибухівці Бучацького району.

За попередніми даними, 28-річний житель Львівщини, керуючи автомобілем марки «Opel Vectra», виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з легківкою «Opel Kadett». В результаті такого маневру  56-річний водій та 68-річний пасажир останнього транспортного засобу   загинули на місці події. Травми різного ступеня важкості отримали ще четверо осіб – троє пасажирів автомобіля «Opel Kadett» та 18-річна пасажирка авто «Opel Vectra».

Водія автомобіля «Opel Vectra», який порушив правила дорожнього руху та спричинив ДТП, поліцейські затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.
Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 ККУ– порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. Триває досудове розслідування, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

У Борщові через пожежу ледь не згоріли 8 кіосків

Наступна стаття

Поблизу тернопільського автовокзалу загорілася маршрутка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.