В Теребовлянському відділі поліції новий керівник (Фото)

Тимчасово виконуватиме обов’язки начальника Теребовлянського відділу поліції Сергій Михайлович Осадця. Сьогодні, 2 вересня, нового керівника особовому складу підрозділу представив начальник ГУНП в області Олександр Богомол.

Підполковник поліції Сергій Осадця народився 19 червня 1986 року. За фахом юрист, закінчив Київський національний університет внутрішніх справ та Львівський національний університет імені Івана Франка. В правоохоронних органах з 2005 року. Працював у слідчих підрозділах Нацполіції області. До призначення на нову посаду очолював слідче відділення Тернопільського районного відділення поліції.

Попередня стаття

Танці з вчителями та аніматори: у школах Тернополя пролунав перший дзвоник (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі освятять меморіальну стелу «Воїнам, загиблим за волю України»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.