Відійшов у вічність народний журналіст Тернопілля Ярослав Бачинський

На 64 році життя відійшов у вічність народний журналіст Тернопілля Ярослав Бачинський. Так свого часу його влучно охарактеризував уже теж покійний голова обласного осередку НСЖУ Микола Ротман. І хоч такого звання немає на офіційному рівні, Ярослав Мар’янович заслужив його завдяки повазі від краян. На Тернопіллі немає жодного населенного пункту, де б за 50-річну творчу діяльність не ступала нога Бачинського. Ярослав, виходець із села Бедриківці Заліщицького району, залишився вірним рідній землі, присвятивши більшість із своїх публікацій і радіопередач аграріям та загалом жителям сільської місцевості. Ярослав Мар’янович описав у місцевій та республіканській пресі та розповів у радіоефірі усі найважливіші віхи Тернопілля за останні понад 30 років. 
Свій творчий шлях у журналістиці Ярослав Бачинський розпочав зі Збаразької районки, після цього тривалий період був головним редактором Тернопільського районного радіо, а в середині 2000-их – автором і ведучим сільської програми «Господар» на обласному державному радіо. Загалом у масмедійній справі він співпрацював з багатьма місцевими та всеукраїнськими виданнями.
Творчим і життєвим кредо Ярослава Бачинського було: «Журналіст повинен любити, поважати і цінувати людей». Саме читачам і радіослухачам присвятив життя народний журналіст, задля яких, незважаючи на важку недугу, він працював до останніх своїх миттєвостей.

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює щирі співчуття рідним та близьким Ярослава Бачинського. Вічна пам’ять.

Попередня стаття

У 90-річної тернополянки шахрайка видурила понад 13 тисяч гривень

Наступна стаття

У Смиківцях мітингувальники перекрили трасу, бо вимагають ремонту дороги на Скалат (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.