Для дорослих і малих. Компанія “КОНТІНЕНТАЛ ” організувала родинний фестиваль на Хмельниччині (Відео/Фото)

Свято для всієї родини! Компанія «КОНТІНЕНТАЛ» Фармерз Груп подарувала захопливий фестиваль жителям Хмельниччини. Фан-зона біля сцени у корпоративному стилі. На сцені виступи місцевих колективів. Над річкою облаштований козацький курінь. Там діток знайомлять зі зброєю та старовинними реліквіями. 

Це – енкомбіон козацький – Покрова. Козаки Покрову носили, бо матінка Божа була покровительнецею козацтва. А з цього боку розп’яття Ісуса Христа. Це – мощевик, – каже отаман куреня «Копичинецькі гармаші» Роман Богоніс. 

Неподалік міряються силою місцеві богатирі. Найкращим несуть додому «агроподарунки».

За перше місце з канату – 25 кг цукру кожному учаснику. У команді 5 людей. Друге місце – 25 кг борошна. Третє – олія, – каже секретар змагань Андрій Вінницький. 

Отримав 25 кг цукру. Дуже задоволений. Дякую за свято, – переможець Денис Сухинський

У дитячому містечку ніде «голці впасти». До безкоштовних атракціонів – черга. 

Тут все безкоштовне і можна довго гратись на батутах, – Євген

Мені дуже сподобалось, що тут різні атракціони, іграшки цікаві. Можна покататися на гусениці, – Яна

Свято тривало від обіду. Голодними гості не були. Компанія «КОНТІНЕНТАЛ» пригощала борщем, кулішем, смаженою картоплею, чаєм та яблучним пирогом. Борщу зварили і роздали 300 літрів. 

Наливаю борщ. Він варений на м’ясі. З квасолею, як домашній, – волонтерка Ольга.

Куліша приготували 200 літрів. Картоплі – 300 кілограмів. 

Дуже смачна з ковбаскою. В черзі півдня стояли, щоб попробувати, – гість свята Василь.

Смачно, – гість свята Сергій.

Гігантський яблучний пиріг, вагою понад 100 кг, розійшовся на «Ура!» Гості фестивалю кажуть, запаслися приємними спогадами. 

Багато цікавого. Дуже гарно, – гостя свята Вікторія. 

Файне свято. Все подобається, – гість свята Дмитро.

Представники влади подякували керівнику ахрохолдингу Георгу фон Нолкену за чудове свято. Навзаєм, місцевий ягідний кооператив «Купинчанка 2015», який вирощує малину на 1,5 тис. га, отримав в подарунок сертифікат на придбання 600 ящиків для збирання врожаю. Родинні фестивалі у селах, де орендують землі, компанія «Контіненнтал» організовує втретє. Так хочуть популяризувати кооперативний рух. 

Фестиваль «Континент Мрій» сильно пов’язаний з нашим корпоративним рухом. Корпоративи – це сильний інструмент розвитку, над яким працюватимемо разом із нашими пайовиками, – генеральний директор Компанії «Контінентал» Георг фон Нолкен. 

Родзинкою свята став виступ фіналістів Х-фактору-4 – гурту «ТРІОДА». Закінчився фестиваль співом біля ватри. 

Попередня стаття

Поблизу “Універсаму” горить майданчик із сміттям (Фото)

Наступна стаття

Через нічне ДТП рух транспорту дорогою на Чортків ускладнений

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.