На Чумацькій у Тернополі встановили обмежувачі швидкості, дорожні знаки та дзеркала (Фото)

На вулиці Чумацька у Тернополі – ремонт. На ділянці дороги від ресторану «Хутір» до вулиці Яблуневої  приступили до влаштування нового тротуару фігурними елементами мощення. Планується також, що тут буде підпірна стінка, яка захищатиме від зсуву грунту.

Напередодні на вул. Чумацькій, від закладу «Riverside club» до ресторану «Хутір, проклали велосипедну та бігову (пішохідну) доріжки, протяжністю 670 м. Для забезпечення безпечного пересування ділянкою як для водіїв, так і для пішоходів, тут також облаштували пристрої обмеження руху транспорту («лежачі поліцейські»), нові дорожні знаки, а також дорожні оглядові дзеркала.

До слова, два пристрої обмеження руху транспорту встановили жителі прилегли будинків за власні кошти.

Попередня стаття

Смертельна ДТП на Тернопільщині: серед постраждалих 4-річний хлопчик

Наступна стаття

У Тернополі створять наглядові ради

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.