Ректор ТНЕУ зробив перше звернення після замаху на його життя

Ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий зробив перше звернення після замаху на його життя, що стався 4 вересня у його приватному будинку. У своїй заяві  посадовець звернувся до начальника обласного управління ДСНС України Віктора Маслея.

«Прийміть від мене особисто та моєї родини щирі слова подяки та шани колективу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за професіоналізм, людяність, підтримку для мене та моєї дружини у нелегкий для нашої сім’ї час, – пише ректор. – Завдяки Вашій оперативності, небайдужості та чітким діям було врятовано наші життя. Ваші вчинки не залишили байдужими нікого. Я зворушений Вашою порядністю та ставленням. Дякую Вам, що не залишилися осторонь та вжили усіх необхідних заходів».

Нагадаємо, 4 вересня стався вибух, в результаті якого постраждав ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий. Небезпечний пакунок з запискою був залишений на подвір’ї ректора та вибухнув у руках посадовця.

Андрія Крисоватого та його дружину госпіталізували. Обоє отримали важкі множинні травми. Станом на 9 вересня підозрювані ще не оголошені. Триває слідство. 

Попередня стаття

У Тернополі через ускладнення від кору померла молода мама

Наступна стаття

Камери відеонагляду зафіксували підозрюваного у замаху на вбивство ректора ТНЕУ (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.