У Тернополі через ускладнення від кору померла молода мама

Через ускладнення від кору у Тернополі померла жінка. Мама 6-річного хлопчика місяць перебувала у лікарні, в комі. Про смерть пані Мар”яни  у “Фейсбук” повідомив Ігор Петришин. Поховали жінку 7 вересня.

“Сьогодні ми попрощалися з дуже хорошою і близькою нам людиною – Мар’яною – подругою, співмешканкою у будинку, активною помічницею, справжньою мамою для свого 6-річного сина Яромира, люблячою дружиною для свого чоловіка Андрія та різнобічно розвиненою та справді надзвичайно хорошою Людиною, з якою було цікаво: радитись, співпрацювати, святкувати, а інколи просто спілкуватись.

Раптова хвороба (кір) та ускладнення після неї (місяць у комі) звели нанівець усі їх сімейні плани, мрії та сподівання. Ми, як мешканці будинку, у якому проживала Мар’яна, ще раз хочемо попросити у її сім’ї та родини прийняти наші щирі співчуття.

Нехай спочиває з Богом! А Вам та й усім нам бажаю Сили, Душевного Спокою та Мудрості: Сили, щоб змінити те, що ми можемо змінити, Душевного Спокою, щоб змиритися з тим, чого не можемо змінити та Мудрості, щоб відрізнити Перше від Другого. Ми ніколи не забудемо життєрадісності, активності, щирості і мудрості Мар’яни”, – написав у соцмережі “Фейсбук” голова ОСББ Ігор Петришин.

Попередня стаття

Частина Тернополя два дні буде без води

Наступна стаття

Ректор ТНЕУ зробив перше звернення після замаху на його життя

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.