Придбав мопед і одразу влетів в авто: у ДТП на Бучаччині постраждав неповнолітній

Автопригода трапилася на Бучаччині 11 вересня  близько обіду. 17-річний мешканець району цього ж дня придбав мопед, і вже під час його випробовування вчинив ДТП. Хлопець спробував обігнати легкове авто, однак не помітив, що транспорт їхав не своїм ходом – його на буксирі тягнув трактор. Саме на трос і вискочив скутерист.
Маневр обгону завершився під колесами іномарки “Сітроєн”. Неповнолітнього доправили до медзакладу. На місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює детальні обставини пригоди.

 

Попередня стаття

Житель Тернопільщини вирощував на присадибній ділянці коноплю (Відео)

Наступна стаття

Тернопіль придбав чотири низькопідлогових автобуси

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.