Тернополянка просить повернути колишній маршрут тролейбуса № 1

Тернополянка створила петицію, у якій просить повернути старий маршрут тролейбуса №1, адже, на її думку, рух через ринок створює незручності містянам.

«У звʼязку із зміною маршруту тролейбуса №1 утворились надзвичайна «товкучка» у транспорті маршруту 1А. Просимо вирішити питання з транспортним сполученням «Карпенка-Східний», оскільки їздити в транспорті у «час пік» неможливо, як результат – неможливо добратись вчасно людям на роботу. Просимо внести зміни (повернути) маршрут тролейбуса №1 або ж збільшити кількість транспорту по маршруту 1А», – написала у петиції Катерина Пижик.

Нагадаємо, зміни у мережі маршрутів громадського транспорту Тернополя відбулись 1 вересня. За новими маршрутами з цього дня почали курсувати тролейбуси №1 та №5.

«Минулого року у Тернополі представництвом спеціалізованої компанії було проведено обстеження, розробку транспортної моделі міста та формування нової маршрутної мережі. Впродовж тривалого часу ця мережа була представлена на громадське обговорення, були проведені електронні консультації з громадськістю. За результатами поданих тернополянами пропозицій, де була можливість, їх було враховано на понад 90%. На підставі проведеної роботи була сформована нова маршрутна мережа для Тернополя», – йдеться на сайті Тернопільської міської ради.

Отож, з 1 вересня відбулись такі зміни:

– Тролейбуси, що курсують через вул. Живова, заїжджають на автовокзал;

– Тролейбус №1 додатково заїжджає на ринок та на вул. Довженка;

– Рух автобуса №1А залишився без змін;

– Тролейбус №5 – з вул. 15 Квітня та вул. Протасевича одразу заїжджатиме на вул. Лесі Українки.

Станом на 16 вересня петицію про повернення маршруту тролейбуса №1 підписали 9 осіб з 300 необхідних.

 

Попередня стаття

У Тернополі розшукують водія, який спричинив ДТП і втік (Відео)

Наступна стаття

День жалоби: у Тернополі прощаються із загиблим на Донбасі офіцером ЗСУ Михайлом Цимбалістим

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.