У с. Великий Глибочок на Тернопільщині горів склад із соняшниковою олією (Відео)

Будівля, в якій вироблялась та зберігалась соняшникова олія, загорілась учора, 15 вересня, о 8 год. 25 хв. у селі Великий Глибочок, що на вул. Тернопільська.

Площа загорання на момент прибуття пожежників становила 500 квадратних метрів.

З метою попередження розгерметизації цистерн, що знаходились в середні будівлі та загорання олії, керівником гасіння пожежі оголошено 3 номер виклику. В будівлі знаходилось 2 повністю наповнені цистерни ємністю 30 т і 10 т, 1 частково наповнена ємністю 10 т та 1 пуста ємністю 50 т. Ззовні будівлі розташовані 19 пластикових баків ємністю 1 т з готовою продукцією.
Всього на гасіння пожежі залучено 7 од. техніки та 27 рятувальників.

 

Попередня стаття

Вийшов від подруги і пропав: у Тернополі розшукують жителя Прошови

Наступна стаття

Вбивство через ревнощі: на Теребовлянщині чоловік зарізав 18-річну дівчину та поранив хлопця (Фото/Оновлено)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.