На Чортківщині легківка врізалася у багатотонний тягач (ФОТО)

Смертельна ДТП трапилася у неділю, 22 вересня, близько 16-ї години на втодорозі М-19 Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече. Там зіткнулися легковий автомобіль ВАЗ-2109 та багатотонний тягач МАN.

Від сильного удару легківка перетворилася в груду металу, а її 28-річний водій отримав травми, несумісні з життям.

Зі слів 58-річного кермувальника вантажівки, мешканця Козівського району, що погодився прокоментувати дану ДТП, він рухався завантаженим зерновозом у напрямку Чернівців, коли раптом на його смугу виїхала синя дев’ятка, що рухалася зі швидкістю кілометрів дев’яносто за годину. Одразу не зрозумів, що сталося. Раптовий удар. Здійнялася пилюка, дим, нічого не видно… Уже стоячи на ногах намагався зупинити машину, що стала некерованою, –  пише ЧортківСіті.

Попередня стаття

Громада на мільйон: Теребовля взяла участь у проекті 1+1

Наступна стаття

Тернопільського дорожника Богдана Юлика звільнили з Укравтодору

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.