Позбавили волі та конфіскували майно – у Тернополі засудили банду грабіжників

Суд визнав винними у грабежах та розбоях трьох учасників організованої злочинної групи, яка діяла у Тернополі. Про це повідомляє прокуратура області.

З жовтня 2016 року по березень 2017 року члени організованої групи чинили грабежі та напади на тернополян. При цьому застосовували насильницькі дії, які становили небезпеку для життя осіб, які зазнали нападу.

Метою таких нападів було заволодіти майном потерпілих.

У судовому засіданні прокурором відділу прокуратури області у повному обсязі доведено вину зловмисників у вчиненні інкримінованих ч. 5 ст. 186 та ч. 4 ст. 187 КК України злочинів.

Тернопільський міськрайонний суд, погодившись з позицією державного обвинувача, призначив покарання трьом обвинуваченим у вигляді позбавлення волі з конфіскацією майна.

Попередня стаття

Медики Тернопільського онкодиспансеру тепер можуть виявити рак на нульовій стадії

Наступна стаття

У парку «Топільче» хочуть облаштувати японський сад (фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.