Добровольців Тернопільщини вшанують лицарськими хрестами

14 жовтня відбудеться перша на Тернопільщині церемонія «Доброволець Тернопільщини».

У рамках заходу відбудеться урочисте вшанування добровольців Тернопільщини, яким буде вручено орден «Лицарський хрест добровольця» (трьом посмертно і 17 прижиттєво).

В рамках вечора планується урочисте нагородження, презентація роликів про кожного добровольця, концерт за участі артистів, подарунки тощо.

Тернопільська обласна рада одна з перших ще у 2016 році прийняла рішення утворити при Тернопільській обласній державній адміністрації комісію з визнання та встановлення статусу учасника бойових дій добровольцям, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції.

За цей такий статус отримали 124 добровольці.

Попередня стаття

«Уникаю багатолюдних місць» – як тернополяни захищаються від грипу

Наступна стаття

Через негоду 18 населених пунктів на Тернопільщині – без світла

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.