Громада на Тернопільщині закупить 2500 контейнерів для сміття

Майже дві тисячі контейнерів для сміття отримало комунальне підприємство «Теребовля». Їх уже розподілили між селами громади. Ще півтисячі баків ОТГ отримає згодом. Про це йдеться на сайті Теребовлянської ОТГ.

Проект з покращення важливої послуги – поводження з твердими побутовими відходами реалізується в Теребовлянській громаді у рамках програми ДОБРЕ за фінансової підтримки міжнародних донорів.

Міська рада також взяла на себе зобов’язання щодо співфінансування 30 % його вартості. Суть полягає в тому, щоб забезпечити сільські домогосподарства індивідуальними контейнерами для сміття місткістю 120 літрів. Контейнери видають жителям в безоплатну оренду за умови підписання договору з підприємством, що займається вивезенням ТПВ. Попередній моніторинг потреб у селах проводили сільські старости. Вони ж є відповідальними за підписання договорів та отримання відповідної кількості контейнерів для свого села.

Загалом бюджет проекту – 2,8 млн. грн.

Попередня стаття

У Бучачі чоловік загинув під колесами власного ЗІЛа

Наступна стаття

«Уникаю багатолюдних місць» – як тернополяни захищаються від грипу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.