«Пішла на…»: водій маршрутки в Тернополі обізвав та вдарив пасажирку (Відео)

Водій тернопільської маршрутки № 8 відмовився висадити пасажирку на потрібній зупинці. Через це між ними відбувся конфлікт. Lyuba Makarova опублікувала відео розмови з водієм у соцмережі Фейсбук.

Близько 20 години водій заявив, що зупинятись там, де просить жінка, не буде. Коли пасажирка попросила її висадити на найближчій зупинці, той відповів: «Не хотіла виходити, то тепер в Білій вийдеш». Водій кілька разів обізвав жінку лайливими словами, а вкінці ще й вдарив так, що телефон випав у неї рук.

Ось як сьогодні водій 8 маршруту розмовляє з пасажиром.???

Опубліковано Lyuba Makarova Понеділок, 30 вересня 2019 р.

Попередня стаття

З Чорткова до Європи відправили на переробку 102 кілограми батарейок (Фото)

Наступна стаття

Тернополянин намагався за 700 доларів відкупитися від патрульних

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.