З ресторану – в лікарню: у Тернополі на святкуванні отруїлись люди

Фото з відкритих джерел

П’ятеро осіб опинилися на лікарняному ліжку після відвідування одного з місцевих ресторанів. У відвідувачів діагностували «харчову токсикоінфекцію».

Як повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області, усі потерпілі були учасниками  урочистої події, яку відзначали у ресторані «Аляска», що на вул. В.Великого.

Наразі  вони госпіталізовані до інфекційного відділення.

З метою встановлення причин та умов виникнення захворювань, ймовірно, пов’язаних із закладом громадського харчування, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області розпочали розслідування. Спеціалісти відбирають взірці води питної, продуктів харчування,  змиви з об’єктів зовнішнього середовища та проводять обстеження персоналу. З’ясовуються усі причини захворювання, кількість постраждалих уточнюється.

Попередня стаття

Якими авто володіють родини перших осіб Тернопільщини? (ІНФОГРАФІКА)

Наступна стаття

«Одну та дві копійки давно не бачили», – тернополяни про вилучення з обігу дрібних монет (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.