На голову впала суха гілка: травмований мешканець Бережанщини у важкому стані

Тяжкі травми голови отримав 38-річний житель села Лапшин Бережанського району. Під час раптового пориву вітру на голову чоловіка впала зламана гілка, коли він збирав хмиз в лісопосадці, поблизу села.

Тривожне повідомлення надійшло 30 вересня близько 18 години до правоохоронців Бережанського відділу поліції від чергового лікаря районної лікарні.

Швидку викликали односельці, які стали свідками нещасного випадку. У чоловіка лікарі діагностували перелом основи черепа та ключиці, його прооперували. Наразі стан пацієнта важкий.

Відомості про подію внесено до журналу єдиного обліку повідомлень та звернень громадян. Слідчі встановлюють детальні обставини нещасного випадку.

Попередня стаття

«Одну та дві копійки давно не бачили», – тернополяни про вилучення з обігу дрібних монет (Відео)

Наступна стаття

На вихідні у Тернопіль їде «Лісапетний батальйон» (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.