Кран на Гаївському мосту заблокував рух автомобілів по всьому Тернополі (Фото)

Щоразу в “години пік” Тернопіль потерпає від заторів, зокрема на Східному масиві. Зранку 7 жовтня, близько 8 години, коли більшість містян добираються на роботу, дорогу їм перегородив кран на Гаївському мосту. “Весь Східний стоїть, вулицю Довженка “замурували” з обох боків”, – написала читачка МедіаТОРа.

Рух транспорту був заблокований не лише на Східному масиві – по вулицях Лесі Українки, Самчука, Довженка та Обїзній, а й на Микулинецькій. Водії кажуть, так довго стояти у заторах їм доводиться вперше.

 

 

Попередня стаття

Біля Тернополя автомобіль в’їхав в автобус, загинула жінка

Наступна стаття

У Бучачі на крадіжці молока спіймали працівника ферми

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.