У Бучачі на крадіжці молока спіймали працівника ферми

Фото з відкритих джерел

Декілька літрів і майже сім кілограмів сухого коров’ячого молока намагався винести повз прохідну працівник бучацького аграрного підприємства.

Охоронці впіймали злодія, коли той перекидав молочні продукти через огорожу, – повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Крадене оцінили в кількасот гривень. Тепер любителю поласувати дармовим молоком загрожує кримінальна відповідальність, його дії правоохоронці кваліфікували за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка.

Попередня стаття

Кран на Гаївському мосту заблокував рух автомобілів по всьому Тернополі (Фото)

Наступна стаття

Місто на Тернопільщині відзначили за прагнення стати енергетично незалежним

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.