Громадський бюджет Тернополя: три проекти відхилили

Станом на 7 жовтня 2019 року Номінаційний комітет «Громадського бюджету 2020» провів два відкритих засідання, під час яких була розглянута та проаналізована низка великих та малих проєктів, поданих на участь у «Громадському бюджеті» Тернопільської міської територіальної громади. Розгляд інших проектів –  триває.

Під час розгляду комітетом 18 проєктів отримали позитивні висновки та допущені до подальшого вирішального голосування та три проєкти – відхилено і не допущено до голосування.

Серед відхилених: №7 «Резервна будівля «Ранчо-Тотемки», Клуби 5-ть зірок, схема ТТМ 24»», №9 «Затишний дворик» та №26 «Капітальний ремонт спортивного залу ТЗОШ «11». Проєкти №7 та №26 відхилені у зв’язку із відсутністю 15-ти голосів підтримки (порушення п.4.3 Положення «Про Громадський бюджет Тернопільської міської територіальної громади»).

Попередня стаття

У Чорткові вчаться через мобільні додатки допомагати довкіллю

Наступна стаття

Водія, який у Козлові на смерть збив двох хлопців, взяли під варту

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.