Тернополян запрошують долучитися до години мужності

Тернопільська обласна бібліотека для молоді приєднується до відзначення Дня захисника України та запрошує 10 жовтня о 14:30 відвідати годину мужності “Герої поміж нас”.

Також у книгозбірні діє книжкова виставка “Нескорені. Історії про героїв України”: художня та наукова література, мемуари, історичні розвідки, хроніки та оцінки подій.

Особливе місце належить книгам про новітніх героїв – учасників Майдану, бойових дій на Сході України. А ще – спогадам про героїв, які вже не з нами.

На сайті бібліотеки створено новий інформаційний ресурс “Герої рідного краю”, у якому зібрано біографічні дані та перелік видань про уродженців Тернопільщини: козаків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН-УПА, героїв Небесної сотні та сучасної російсько-української війни.

На сайті книгозбірні також є віртуальна виставка “Герої війни на сторінках художніх творів” та бібліографічний покажчик “Хоробрі серця”.

Попередня стаття

На Тернопільщині у пожежі постраждав 5-річний хлопчик

Наступна стаття

Вода у Чорткові подорожчає до 35 гривень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.