На Майдані Волі висадили декоративні червонолисті дерева

Вчора, 9 жовтня, на Майдані Волі висадили 15-ть дерев породи «червонолистий клен» та три – «верба Матсудана».

Так у місті продовжили акцію «Червона туристична лінія», яка утворилася з 111-ти червонолистих кленів, висаджених від Привокзального майдану вздовж вул. В. Чорновола, бульвару Т. Шевченка та вул. Гетьмана П. Сагайдачного до парку ім. Т. Шевченка.

Майдан Волі є логічним продовженням вул. Гетьмана П. Сагайдачного та з’єднує центральну частину міста з парком ім. Т. Шевченка.

Як повідомляють у мерії Тернополя, від початку 2019 на території міста висаджено понад 3500 одиниць  дерев та 1000 одиниць чагарників. Серед видів посадкового матеріалу – рідкісні екзотичні дерева: катальпа, павловнія, платан, тюльпанове дерево, горобина скандинавська, слива Піссарді, гледичія, бундук, залізне дерево, береза чорна, гледичія колюча, золотий дощ альпійський, калина махрова та ін.

Попередня стаття

Додому зі Сходу України повернулися правоохоронці Тернопільщини

Наступна стаття

Водій, причетний до аварії, в якій загинуло подружжя, до суду буде під вартою

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.