На Вінничині трагічно загинув 23-річний лідер фан-руху тернопільської «Ниви»

Трагічний випадок спіткав багаторічного натхненника ультрас-руху у Тернополі Олександр Пошелюзний, якого сьогодні, 13 жовтня вбило струмом на вагоні потяга.

Смерть спіткала хлопця на залізничному вокзалі станції Козятин. 23-річний тернопільський вболівальник з компанією однолітків їхали на футбол до Житомира, щоби побачити матч за участю «Ниви». Саме сьогодні був 54-й виїзд хлопця на матч за участю гравців футбольного клубу з Тернополя.

На зупинці хлопці вийшли на вулицю, де Олександр виліз на вагон вантажного потягу. І тут раптом молодика вдарило струмом високої сили.

Хлопець був життєрадісним. Не пропускав жодного матчу тернопільської «Ниви». Рідним та друзям не віриться, що хлопця вже немає в живих.

Ще сьогодні веселий та бадьорий Олександр фотографував довколишні місцини по дорозі до Житомира. Світлини хлопець протягом дня завантажував у Інстаграм. Так, на скрінах, які ми подали з соцмережі вболівальника, можна побачити хлопця на зупинці Жмеринка. Потім молодик ще зазнімкував залізничну колію – одні з останніх кадрів перед загибеллю.

Джерело: Тернополяни

Попередня стаття

Обмежувач руху транспорту на Гаївському мості знову “знесли” (Фото)

Наступна стаття

Відсьогодні тролейбус №1 курсуватиме за новим маршрутом

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.