У Бучачі спалили авто громадського активіста

Вночі у Бучачі невідомі знищили автомобіль громадського активіста Романа Довбенка. Про підпал потерпілий повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. Чоловік зазначив, що його, як громадського діяча, пробують вбити, а поки це не получається зробити – знищують майно.

“Цієї ночі знов знищили моє авто, але тепер уже підпалом… Мене – громадського діяча пробують вбити, а поки це не получається зробити – знищують моє майно…

Поліція ще жодного разу не знайшла та не притягеула до відповідальності тих, хто бітами бив мої автомобілі, не знайшла тих, хто бив вікна в квартирі, не знайшла тих, хто різав колеса, не притягнула до відповідальності тих, хто погрожував, а навіть більше, зливала інформацію моїм ворогам про мене. Ось вам 21-ше століття в Україні…

Як думаєте , чи знайде поліція тих, хто цієї ночі спалив мою саму ріднішу машину, яка служила мені вірою та правдою в різних рейдах проти п’яних водіїв та проти гнилі в погонах? Ні не знайдуть бо їм прикажуть не знайти. Думаю, що навіть дехто з поліції може знати хто це зробив, так як Романчук Орест знав, що Дручок Володя побив мені машини, але сказав про це дуже пізно та ще й не мені, а людині в якій був впевнений… Більше того, повідомив Дручка тієї ночі, щоб сховався бо я просив, щоб встановили місце його знаходження та допитали по гарячому…”, – йдеться у дописі Романа Довбенка.

Попередня стаття

Відсьогодні тролейбус №1 курсуватиме за новим маршрутом

Наступна стаття

Тернополяни робили зимові запаси за зниженими цінами

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.