На подвір’я родини з Теребовлянщини підкинули муляж вибухівки

У селі Богданівка Підволочиського районуна подвірї своїх батьків чоловік знайшов пристрій, схожий на вибуховий. Сталося це під час будівельних робіт.

Чоловік звернувся до поліції. На місці події поліцейські та вибухотехніки виявили піротехнічний виріб побутового призначення без гніту – петарду, яка була обмотана чорною ізоляційною стрічкою з наявністю будівельних цвяхів. За даними  фахівців, даний предмет не є вибуховим і загрози життю не несе.

На даний час поліцейські встановлюють, з якою ціллю муляж вибухового пристрою підкинули на чуже подвір’я та хто до цього причетний.

Попередня стаття

Готуйтесь до прогулянок: до кінця тижня тернополянам обіцяють тепло

Наступна стаття

Тернополем курсуватимуть шість нових автобусів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.