Смертельна аварія у Ступках: фура розчавила мікроавтобус

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася 12 жовтня близько 22.30  у селі Ступки Тернопільського району.

За попередніми даними, житель Чернівецької області не впорався з керуванням фури, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Volkswagen-Transporter». В результаті удару водій мікроавтобуса – 44-річний житель Закарпаття загинув на місці події. Кермувальник вантажівки з травмами потрапив до лікарні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Триває досудове розслідування.

Попередня стаття

У грудні на Тернопільщині будуть вибори

Наступна стаття

Двадцятьох добровольців з Тернопільщини відзначили цінними орденами

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.