Тернополем курсуватимуть шість нових автобусів

Незабаром на вулиці міста виїде шість нових пасажирських низькопідлогових автобусів з європейськими стандартами комфорту, які нещодавно прибули до Тернополя з Чехії.

У перший період ці автобуси здійснюватимуть рейси на маршруті №35.

Автобуси доступні для перевезення осіб з інвалідність або обмеженою мобільністю, адже обладнані відкидним пандусом, ремнем кріплення, а також діє функція виклику водія для екстреної зупинки.

Проте, як повідомив директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх, на комунальному підприємстві відчувається нестача водіїв автобусів та тролейбусів.

«Наразі триває набір водіїв автобусів та тролейбусів, і ми запрошуємо на роботу осіб віком від 21 року, у яких є стаж водіння не менше трьох років та відповідна категорія у посвідченні водія, – додає Андрій Мастюх. –  Працівникам гарантуємо достойну заробітну плату і повний соціальний пакет».

Попередня стаття

На подвір’я родини з Теребовлянщини підкинули муляж вибухівки

Наступна стаття

У Збаражі буде власна долина нарцисів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.