Керівник обласної юстиції пішов з посади

Головне управління юстиції залишилося без керівника. Його очільник Едуард Кольцов перейшов на іншу посаду. Відтепер він очолює територіальне управління Службової судової охорони.

Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

В цілому керівників ССО призначили у трьох областях – Житомирській, Хмельницькій та Тернопільській. Днями вони склали присягу.

– Сьогодні надважливо, щоб Служба судової охорони розвивалася швидко і поповнювалася професіоналами. Тому призначення ще трьох досвідчених керівників територіальних управлінь є запорукою нашої ефективної роботи, – наголосив голова Служби судової охорони Валерій Бондар.

До слова, служба судової охорони є державним органом для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах: запобігає проявам неповаги до суду та припиняє такі прояви; охороняє приміщення й інше майно судів, органи судової влади; забезпечує державний захист суддів, працівників апаратів судів та їхніх родин, а також гарантує безпеку учасників судового процесу.

Попередня стаття

Збирають кошти на створення стелли у сквері памʼяті Віктора Гурняка

Наступна стаття

На фестивалі «Best Mama fest» визначать кращу маму Тернопілля (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.