На Бережанщині сільський голова врятував 76-річну жінку від пожежі

Від пожежі у власному домі ледь не загинула 76-річна жителька села Нараїв Бережанського району, однак її врятував сусід.

Повідомлення про пожежу до Служби порятунку надійшло 11 жовтня о 17:35. Вогонь, що охопив площу 60 м.кв., ліквідували четверо рятувальників чергового караулу 7 державної пожежно-рятувальної частини УДСНС.

Як з’ясувалося, 76-річна жителька будинку отруїлася продуктами горіння. На щастя, поряд проживав сільський голова Євген Здебський. Чоловік ще до приїзду рятувальників, не вагаючись ні секунди, проник у палаючий будинок та врятував жінку, яка вибратись із палаючого приміщення не могла самостійно. Він терміново викликав швидку медичну допомогу та передав жінку до рук медиків.

Попередня стаття

Друга лікарня Тернополя відсьогодні з новим керівником

Наступна стаття

У Тернополі змінили головного медика

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.