У Тернополі змінили головного медика

Головним медиком у Тернополі став молодий лікар-уролог відділення відновної, реконструктивної та малоінвазивної хірургії Тернопільської міської комунальної лікарні №3 Василь Даньчак.

Очільник Тернополя Сергій Надал зазначив, що перед обранням Василя Даньчака керівником відділу охорони здоров’я, спеціалісти впродовж року уважно вивчали досвід та професійні навички кандидата.

«Василь Даньчак – це досвідчений лікар, якого знають і поважають колеги та пацієнти. Окрім того, Василь Ярославович має диплом магістра за спеціальністю «Менеджмент закладів охорони здоров’я», який він здобув у Тернопільському національному економічному університеті, – наголосив Сергій Надал. –  Це дуже важливо, адже начальник відділу охорони здоров’я – це, насамперед, менеджер, управлінець. І саме такі молоді різносторонні професіонали потрібні Україні і нашому місту сьогодні».

До слова, до цього часу відділ медичного забезпечення очолював Ростислав Левчук, але він виграв конкурс на посаду головного лікаря ТМКЛ №2 і з 15 жовтня очолює заклад.

Попередня стаття

На Бережанщині сільський голова врятував 76-річну жінку від пожежі

Наступна стаття

На Тернопільщині день народження закінчився пострілом в обличчя

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.