Тернополян запрошують позмагатись на гірських велосипедах

У неділю, 20 жовтня, відбудуться велоперегони з крос-кантрі (їзда на гірському велосипеді) для дорослих «Ternopil open cup 2.0».

Жінки змагатимуться на дистанції 9 км, чоловіки – 9, 27 км. Стартуватимуть змагання на Дальньому пляжі і проходитимуть через трасу «Кутківецький ліс».

Зареєструватись учасників просять з 10:30 до 11:30 год, адже початок велоперегонів о 12:00 год.

Нагороджуються 1,2,3 місця серед чоловіків та серед жінок.

Попередня онлайн-реєстрація доступна за посиланням.

Увага! Для участі у змаганнях обов’язкова наявність шолому.

В рамках «Ternopil open cup 2.0» відбудуться також дитячі велоперегони «Круті віражі» на короткі дистанції. Початок о 12:15 год.

Організаторами спортивного заходу є Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення та Тернопільський обласний осередок федерації велосипедного спорту України.

Попередня стаття

У Тернополі ― «Тиждень швейцарського кіно»

Наступна стаття

На Зборівщині водій загинув під колесами комбайна

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.