Поблизу Тернополя водій трактора незаконно зливав побутові відходи на поля (Відео)

Незаконний злив нечистот зафіксували представники ГО Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля” в п’ятницю, 18 жовтня, поблизу Тернополя. Водій надавав послуги по викачуванні рідких побутових відходів без будь-яких на те дозвільних документів. Зібране зливав на поле, поблизу колишньої бригади мікрорайону «Кутківці», що на вулиці Яблунева,3.

Чоловіка затримали «на гарячому». Внаслідок порушення природоохоронного законодавства було викликано екологів та правоохоронців для притягнення винних осіб до відповідальності.

Порушнику інкримінують ст.52 КУпАП «Псування і забруднення сільськогосподарських та інших земель», ст.82 КУпАП «Порушення вимог щодо поводження з відходами…», ст.164 КУпАП «Провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб’єкта господарювання…», ст.152 КУпАП.

Попередня стаття

Тернополяни виступають проти забудови території біля “Жовтої церкви” (Фото)

Наступна стаття

Бабине літо у розпалі: тернополян очікує теплий погожий тиждень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.