Тернополяни виступають проти забудови території біля “Жовтої церкви” (Фото)

Тернополяни проти забудови зелених зон на території міста. Цього разу містяни зібралися через загрозу знищення дерев поблизу “Жовтої церкви”. Понад півсотні людей обговорили й підписали спільне звернення до міського голови та депутатів з проханням відмовитись від задуму передачі суспільно цінної земельної ділянки в приватні руки, – повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук”Сила Людей Тернополя“.

“У неділю, 20 жовтня, поблизу кільцевої розв’язки “Рогатка” (вулиці Живова, Стадникової, Микулинецька) з ініціативи місцевого мешканця й одного з лідерів Сили Людей Тернополя Ростислав Прохира відбулись збори активних мешканців будинку вул.Стадникової, 1 та сусідніх з приводу загрози забудови великої зеленої зони мікрорайону “Оболоня” шляхом надання в приватну власність відповідної земельної ділянки.

У зборах взяло участь близько 50-ти тернополян, які обговорили й підписали спільне звернення до міського голови й депутатів з проханням відмовитись від задуму передачі суспільно цінної земельної ділянки в приватні руки.

Зазначимо, що наприкінці липня цього року депутати майже одностайно дали дозвіл на розробку проекту землеустрою приватній особі по вище згаданій земельній ділянці “під садівництво” – https://tmrada.gov.ua/sesiya/rishennya-sesii/31415.html

Зараз на сайті міськради вже оприлюднений проект рішення щодо затвердження проекту відведення землі в приватну власність, який може бути прийнятий навіть на найближчій сесії – https://tmrada.gov.ua/…/proekti-rishen-sesii/pro…/32404.html“, – йдеться у повідомленні. 

Попередня стаття

На Тернопільщині дівчинка випала з автобуса і загинула

Наступна стаття

Поблизу Тернополя водій трактора незаконно зливав побутові відходи на поля (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.