Ділянку під Mcdonalds хочуть викупити за 3 млн. грн.

Про це повідомив депутат Тернопільської міськради Андрій Шкула.

Як повідомив народний обранець на своїй сторінці у Facebook, «на розгляд сесії міської ради пропонується питання викупу ділянки під цим популярним закладом. Оцінка замовлена власниками об‘єкту сформувала загальну суму викупу за 39 сотих – трохи більше 3000000 грн. Добре, що сесійному розгляду питання передує засідання комісії щодо затвердження ціни продажу, до складу якої входжу».

На комісії депутат висловив недовіру існуючій оцінці і запропонував колегам потроїти суму викупу. Тобто за ділянку бюджет отримає 9300000 грн. Це близько 10 тисяч доларів за сотку. Члени комісії пропозицію підтримали.

Попередня стаття

У Тернополі може з’явитися переїзна майстерня

Наступна стаття

Солідарність військових. У Тернополі – благодійний концерт воїнів-афганців (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.