На Збаражчині футбол закінчився стріляниною та погрозою вбивством

Хуліганство та погрозу вбивством слідчі Збаразького відділення поліції інкримінують 28-річному жителю району. На сільському стадіоні він влаштував стрільбу з малокаліберного пістолета, зчинивши переполох серед людей.

Подія трапилася всередині вересня. Після футбольного матчу люди ще не розійшлися, коли на поле вийшов озброєний односельчанин. Зловмисник тримав у руках пістолет, розмахував ним, стріляв у повітря. Обеззброїли молодика самі селяни і передали поліцейським.

Під час  досудового розслідування було встановлено, що зловмисник погрожував пістолетом двом неповнолітнім односельцям. Зі слів потерпілих, молодик направляв зброю у їх бік та приставляв до голови. Такі дії підозрюваного кваліфіковані як погроза вбивством, – розповів начальник Збаразького відділення поліції Віталій Присяжнюк.

Наразі правоохоронці з’ясували, що пістолет зловмисник придбав через Інтернет, адже, згідно законодавства, малокаліберна зброя є у вільному доступі і не потребує реєстрації. Вилучений револьвер «SAFARI» не є вогнепальною зброєю, призначений для пострілів набоями калібру чотири міліметри і використовується для розважальної та тренувальної стрільби. Але у руках нетверезого зловмисника ця річ стала причиною кримінальної відповідальності.

 

Попередня стаття

У Тернополі планують створити батьківський клуб

Наступна стаття

Електронні посвідчення водія перевірятимуть через QR-код

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.