Велопрокат зʼявиться у Тернополі наступного року

У 2020 році в Тернополі планують зробити мережу велопрокату. Про це розповів директор Туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук у соцмережі Фейсбук.
Для обговорення ідеї директор ТІЦу зустрівся із представниками проекту «Добре», який має грантову програму для розвитку громад. На першій робочій зустрічі обговорили створення мережі велопрокату в Тернопільській, Байковецькій та Гаївській громадах.
Ініціатором проекту буде Байковецька громада, сподіваюся 31 жовтня на сесії вони приймуть відповідне рішення і ми спільно почнемо підготовку документів та розробку проекту. Попередньо плануємо 140 велосипедів і систему роботи та обслуговування по формату компанії «NextBike». Тримайте кулаки! Дуже хочу, щоб 2020 році у нас з’явилась така послуга! Буду тримати у курсі, точно треба буде Ваша допомога у розробці плану маршрутів та парковок, – написав Тарас Ковальчук.

Зазначимо, велопрокат в Тернополі планують впровадити за системою bike-sharing  – орендувати велосипед можна буде на одній з автоматизованих станцій, а після поїздки повернути його у будь-який пункт прокату, встановлений в місті.

Попередня стаття

У Чорткові матері чотирьох дітей виділили 150 тисяч на придбання житла

Наступна стаття

У Тернополі планують створити батьківський клуб

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.