За тернополянами, які спалюють листя, стежитиме квадрокоптер

Фіксувати випадки спалювання сухого листя у Тернополі будуть за допомогою квадрокоптера.

«Ми можемо перевірити, чи є на обраній території факти спалювання сухого листя та іншої рослинності, чи їх немає, – розповів начальник управління муніципальної інспекції Ігор Максимів. –  Обравши декілька локацій, можна відповідним рейдом чітко виявити велику кількість адміністративних правопорушень, фіксувати їх, після чого притягувати порушників до відповідальності».

Спалювання сухої рослинності не лише є шкідливим та небезпечним, а й забороняється законодавством України, а за передбачено штраф від 170 до 340 грн., для посадових осіб – від 850 до 1190 грн.

Попередня стаття

Електронні посвідчення водія перевірятимуть через QR-код

Наступна стаття

На «Дружбі» в Тернополі хочуть відкрити сквер імені Героя Павла Баса

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.