На Чортківщині селяни перекрили дорогу через зменшення води в криницях

Дорогу місцевого значення перекрили місцеві жителі у с. Джурин Чортківського району сьогодні, близько 11 години ранку. Про це повідомив Ruslan Nagaievskyi у соцмережі Фейсбук.

Як йдеться у його дописі, люди вийшли через пониження рівня води у своїх криницях.

Акція пов’язана з черговим спуском ставу. Орендар ставу в с. Слобідка-Джуринська Мізерот, за допомогою сторонніх осіб, відкрив шлюз гідроспоруди, яка належить сільській раді, та почав спуск води. Як наслідок – значне пониження рівня води в криницях селян.

Чи є спуск води у ставу причиною зниження її рівня в криницях, чи є порушення та хто може понести за це відповідальність, – на офіційні коментарі очікуємо від керівництва Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопілььскій області та Державної екологічної інспекції у Тернопільській області.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловіка, що захворів на дифтерію, виписали з лікарні

Наступна стаття

Нетверезий водій збив огорожу на вулиці Замкова в Тернополі (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.